Feestdagen!

Eerste en tweede kerstdag zitten wij helemaal vol gereserveerd! La Vida is gesloten op Kerstavond, 24 december La Vida is gesloten op 31 december 2018. Op 1 januari 2019 zijn wij open!!   Kerstborrel in La Fiesta? Heeft u voor de Kerst of tussen Kerst en Oud en Nieuw iets te vieren me...

Lees verder

Groepen bij tapas restaurant La Vida

Komt u bij ons eten met uw familie, vrienden of collega’s? Groepen vanaf 8 personen hebben de keuze uit een uitgebreid verrassingsmenu in vier of zes gangen.  Voor € 29,95 per persoon wordt u heerlijk verrast met een grote diversiteit aan tapas in vier gangen. Voor € 32,95 p.p. serveren wij een 6-gangen menu waarbij u gezellig rustig aan kunt doen en de hele avond geniet van veel verschillende tapas .

Reserveren

Met veel plezier reserveren wij een mooie, gezellige plek voor u en uw gasten. We hebben echter beperkt ruimte voor grotere groepen, daarom adviseren wij u om tijdig uw groepsreservering te maken.

Ham vers snijden tapas restaurant la Vida

 

Groepsarrangement: verrassingsmenu

Bent u met meer dan 8 personen? Dan hebben wij de keuze uit twee verschillende verrassingsmenu’s. In vier of zes gangen komen er steeds planken met heerlijke tapas op tafel voor de hele groep. Met elkaar kunt u zo de hele avond genieten van veel verschillende koude en warme tapas. Het is een compleet menu, van een heerlijk broodje met Spaanse manchegokaas en serranoham vooraf tot en met een uitgebreid dessert als afsluiter.

Speciale wensen voor groepen

Natuurlijk kan er in overleg rekening worden gehouden met vegetariërs en bijzondere dieetwensen. Bij voorkeur horen wij dit van tevoren. Het is voor groepen helaas niet mogelijk om los van de kaart te bestellen.
Bij La Vida kunt u terecht met groepen tot 18 personen.

Met een grotere groep uit eten of iets te vieren?

Groepen vanaf 20 personen kunnen ook terecht in La Fiesta, dat is onze locatie speciaal voor groepen en besloten feesten. Hier kunnen wij geheel op maat een diner of andere gezellige avond verzorgen voor u en uw gezelschap.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van La Fiesta.

Met een groep uit eten in Heerhugowaard, Noord-Holland

Niets is zo gezellig als een avond lang lekker uitgebreid tafelen met een familie, groep goede vrienden of collega’s. Onder het genot van een koud Mahou biertje van de tap of een goede fles Spaanse Rioja genieten van de heerlijke Spaanse lekkernijen.

Reserveren

Reserveren voor vandaag of morgen?
Gelieve te bellen.

Naam

Aantal

Datum

Tijd

Telefoon

E-mail

Opmerking

Ja, ik blijf graag op de hoogte.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

17.30 - 1.00 uur

Woensdag

17.30 - 1.00 uur

Donderdag

17.30 - 1.00 uur

Vrijdag

17.30 - 1.00 uur

Zaterdag

17.30 - 1.00 uur

Zondag

17.30 - 1.00 uur

Restaurant La Vida

Middenweg 176

1702HE, Heerhugowaard

072 - 57 16 063

info@restaurantlavida.nl

Tapasbar La Fiesta

Middenweg 201

1701GB, Heerhugowaard

info@tapasbarlafiesta.nl