Afhalen

Afhalen

Komt u bij ons eten met uw familie, vrienden of collega’s? Groepen vanaf 8 personen bieden wij een uitgebreid verrassingsmenu in 4 of 6 gangen. Graag bespreken we ook uw speciale wensen. Groepen vanaf 20 personen nodigen we graag uit op onze andere locatie: Tapasbar La Fiesta!

Meer dan 20 personen?

Groepen groter dan 20 personen kunnen terecht bij Tapasbar La Fiesta, onze locatie voor private dining, besloten diners, borrels en feesten.

Onze tapasbar is 300 meter verderop gelegen aan de Middenweg 201 en geschikt voor feestjes tot 85 personen. Hier kunnen wij de volledige kaart van La Vida serveren, maar ook een diner op maat klaarmaken voor u en uw gezelschap. Bezoek de website voor meer informatie.

Naar de website

tapasbar-la-fiesta-eten-groepen-20pers

Iets te vieren? Uit eten met een groep in Heerhugowaard

Niets is zo gezellig als een avond lang lekker uitgebreid tafelen met een familie, groep goede vrienden of collega’s. Onder het genot van een koud Mahou biertje van de tap of een goede fles Spaanse Rioja genieten van de heerlijke Spaanse lekkernijen. Groepen vanaf 20 personen kunnen wij goed bedienen in onze andere locatie “La Fiesta“, waar we besloten etentjes en feestjes organiseren. In La Vida, ons restaurant, bieden groepen vanaf 8 personen een mooi verrassingsmenu aan.

Verrassingsmenu

Groepen vanaf 8 personen kunnen kiezen uit 2 verschillende verrassingsmenu’s. In 4 of 6 gangen worden er gedurende de avond diverse planken met smaakvolle, luxe gerechtjes op tafel gezet. De gerechtjes zijn goed afgestemd op het aantal personen. Geniet met de hele groep van koude en warme tapas. Het is een compleet menu, van vers brood met Spaanse Manchego kaas en Serranoham vooraf tot en met een uitgebreid dessert om de avond af te sluiten.

restaurant-la-vida-heerhugowaard-groeps-arrangement

Prijzen groepsarrangement verrassingsmenu

Bij 4 gangen wordt er € 29,95 per persoon gerekend voor een grote diversiteit en koude en warme tapas gerechtjes, inclusief een dessert.
Voor € 34,95 per persoon serveren wij maar liefst 6 gangen.

Speciale wensen

Natuurlijk kan er in overleg rekening worden gehouden met vegetariërs en bijzondere dieetwensen. Bij voorkeur horen wij dit van tevoren. Het is voor groepen niet mogelijk om los van de kaart te bestellen.

restaurant-la-vida-heerhugowaard-dineren-groep

Meer informatie ontvangen?

Heeft u interesse in ons arrangement voor groepen ( minimaal 8 personen ) of wilt u meer weten over onze mogelijkheden. Kom langs, stuur een e-mail of bel ons.

Contact opnemen