Afhalen

Afhalen

Genieten van Spaanse lekkernijen in Heerhugowaard

Als u een avondje uit eten gaat verwacht u natuurlijk dat alles piekfijn in orde is. Bij La Vida geniet u van heerlijke Spaanse lekkernijen en bijzondere ingrediënten die de gerechten die geserveerd worden nog lekkerder en meer speciaal maken. Lekker een avondje genieten van heerlijke tapas of laat u verrassen met het verrassingsmenu, met keuze uit 5 of 6 gangen.

Entradas

Bij tapasbar La Vida kunt u onder meer genieten van heerlijke kleine voorgerechtjes met veel diversiteit: van een lekker geroosterd tomatensoepje tot heerlijke Spaanse Iberico ham.

Tapas frias

Bent u meer een fan van koude tapas om mee te beginnen dan kan dat natuurlijk ook. Uw keuze kan dan variëren van gerechten met vis, vlees, kip of zelfs kaas. Ook kunt u kiezen uit een lekkere Spaanse mix speciaal door ons samengesteld uit bijzondere Spaanse ingrediënten.

Tapas de carne

Als u toch niet echt een liefhebber bent van vis maar wel zeker van vlees houdt kunt u kiezen voor de tapas de carne: de tapas met vlees. De soorten vlees waar u uit kunt kiezen zijn kip, varkensvlees en rund, die natuurlijk op een Spaanse manier voor u zijn klaargemaakt.

Tapas de pescado

Gewoon lekker een visje eten als tapas kan natuurlijk ook bij La Vida. Genieten van heerlijk gemarineerde gamba’s en gebakken coquilles of gaat u toch voor de warme gerookte zalm en de Rogvleugelfilet?

Ensaladas

Bij La Vida in Heerhugowaard kunt u het natuurlijk ook tussen de tapas door even rustig houden en even een rijkgevulde salade bestellen als onderdeel van uw tapasvullende avond. La Vida zou La Vida niet zijn als deze salades niet rijk gevuld waren met bijzondere ingrediënten. Er is dus keuze uit een auberginesalade, een kipsalade en een gebakken brie salade. Dat ziet u waarschijnlijk ook niet overal!

Vegetarianas

Natuurlijk hebben wij als DE tapasbar van Heerhugowaard ook gerechten zonder vlees en vis, speciaal voor onze vegetarische genieters. Natuurlijk kunnen de bezoekers die de vlees- en vistapas nuttigen ook genieten van de heerlijke, veelzijdige en vegetarische gerechten.

Postre

En last but not least staat er natuurlijk ook een heerlijk dessert op de menukaart. U kunt hierbij kiezen om de dessert tapas te nemen waar een aantal verschillende maar heerlijke desserts voor u worden klaargemaakt.

Openingstijden afhalen

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 16.00 – 19.00 uur
Zaterdag 16.00 – 19.00 uur
Zondag 16.00 – 19.00 uur
La Vida at home? Bekijk hier het afhaal menu