Afhalen

Afhalen

Restaurant La Vida is sinds de opening in 2009 een begrip in Heerhugowaard en ook goed bekend in de wijde omgeving. Ons restaurant aan de Middenweg 176 biedt luxe, wereldse tapas en uitgebreide verrassingsmenu’s. Een heerlijke avond uit voor iedereen in Mediterrane sfeer met sfeervolle muziek en een ruime keuze uit bieren en wijnen. Tapas eten doe je bij La Vida!

tapas-restaurant-la-vida-heerhugowaard-impressie-1 tapas-restaurant-la-vida-heerhugowaard-impressie-2 tapas-restaurant-la-vida-heerhugowaard-impressie-3

Open van dinsdag tot en met zondag

Restaurant La Vida is zes dagen per week geopend van 17.30 tot 22.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten met uitzondering van feestdagen. La Vida is goed bereikbaar vanuit heel Noord-Holland en kent ruime parkeermogelijkheden, ook voor groepen!

Onze wijnen

Je kunt verschillende wijnen bestellen: wit, rosé en rood. We hebben veel wijnen uit de Spaanse Rioja streek, welke goed bij de tapas gerechten passen. Voor de bierliefhebber bieden wij het Spaanse Mahou van de tapas, San Miguel uit de fles en meer.

restaurant-la-vida-wijn-spijs-combinatie

LAAT EEN RECENSIE ACHTER

Heeft u lekker gegeten bij Tapasbar La Vida? Laat dan eens een recensie of beoordeling op facebook of Google of een andere site. Of vertel het natuurlijk gewoon aan uw vrienden, familie, buren en andere kennissen!

TAPASBAR LA VIDA OP FACEBOOK

Wilt u op de hoogte blijven van de tapas die we buiten de kaart om hebben en andere nieuwtjes?
Volg ons dan op Facebook!

Openingstijden afhalen

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 16.00 – 19.00 uur
Zaterdag 16.00 – 19.00 uur
Zondag 16.00 – 19.00 uur
La Vida at home? Bekijk hier het afhaal menu